Ukoliko imate problema sa grloboljom, bronhitisom? Rešite to na veoma brz i efikasan način pomoću…

Sigurno ste se mnogi od vas susretali sa problemima grlobolje, bronhitisom kojeg ste se željeli riješiti u više navrata, koristeći razne preparate, antibiotike koji baš i nisu baš bili djelotvorni, a vaš bol je bio mnogo jak.

Da li ste to ikada pokušali riješiti alternativnim putem, i domaćim receptima koji su zaista mnogo djelotvorniji od antibiotika koje vi uzimate? Sada ćemo vam predstaviti nekoliko vrlo djelotvornih i korisnih recepata koji će vam sigurno koristiti kada je grlobolja u pitanju.

Mnogi od vas sigurno znaju da su domaći i alternativni lijekovi bolji, učinkovitiji, brže i efikasnije djeluju, nego medicinski preparati za koje ćete dati veću sumu novca i iznova nećete imati vidljive rezultate, a sa nekoliko običnih sastojaka možete pripremiti veoma dobar lijek koji će zaista izliječiti sve vaše tegobe sa grloboljom i bronhitisom.

Ako vaše dijete ima problema sa grloboljom ovaj lijek će mu zaista dobro doći i izliječiti upalu grla veoma brzo, čak brže nego bilo koji sirup kojeg biste ranije koristili, tako da ga provjereno možete davati i djeci, vrlo brzo ćete otkloniti tegobe.

Alternativni lijekovi su efikasniji i djelotvorniji tako da ćete sa njima vrlo brže postići rezultate, nego sa medicinskim preparatima. Sa samo nekoliko sastojaka možete veoma brzo napraviti lijek koji će vam sigurno mnogo bolje koristiti nego lijekovi koje ste kupovali.

Napravite sami svoje prirodne lijekove uz našu pomoć koji će vam brzo pomoći, a ove recepte možete podijeliti i sa svojim bližnjima, sigurni smo da će biti oduševljeni njegovim rezultatom!

Postoji veliki broj osoba koje se muče i sa problema sa bronhitisom, čak koriste razne lijekove, koji baš i ne pomažu, ali sada ćemo vam predstaviti nekoliko trikova i savjeta kako sami možete napraviti sopstveni lijek, kojeg ćete koristiti, a vidljive rezultate ćete veoma brzo uvidjeti!

Da biste pripremili ljekovitu kremu od banane potrebno vam je sljedeće:

-3 zelene banane
-3 žlice meda ili šećera ( i to trebate obavezno dodavati kada se smjesa ohladi, jer kada je topla med gubi svoje zdrave supstance)
-450 ml ključale vode
-banane ogulite i zgniječite ih žlicom da postanu u smjesu
-nakon toga zalijte ih ključalom vodom i ostavite da odstoje nekih 40 minuta
-kada to uradite dodajte med ili šećer
-smjesu procijedite kroz plastičnu cjediljku da biste je lakše konzumirali

Upotreba:

-Konzumirajte ovu smjesu 4 puta dnevno, kada se potroši napravite istim postupkom, a za samo 3-4 dana otkloniti će sve vaše tegobe sa grloboljom ili bronhitisom!

Komentari

komentara